09.01.2015

Piept de pui cu ciuperci si sos cu branza de capra



Un preparat aromat cu un sos delicios.

Ingrediente:
piept de pui(4 bucati)
250 gr ciuperci albe
6 linguri de unt
putina faina
zeama de la o lamaie
100 gr branza de capra
300 ml frisca lichida
250 ml apa
sare, piper,vegeta


Preparare:
Puneti intr-o tigaie 3 linguri de unt si caliti ciupercile, apoi le scoateti afara si le tineti la cald. Adaugati restul de unt. Sarati si piperati pieptul de pui si-l dati prin faina, apoi il puneti in tigaie, si-l rumenti pe fiecare parte. Dupa ce s-a rumenit, il scoateti afara.

In tigaie adaugati apa, adaugati putina vegeta si lasati sa scada un pic. Dupa ce a scazut apa, adaugati frisca lichida, branza de capra si zeama de lamaie, amestecati sa se formeze un sos omogen, apoi adaugati ciupercile, pieptul de pui(eu l-am taiat fasii) si lasati la foc moale sa dea un clocot in jur de 20 de minute.

Serviti cu orez simplu sau piure de cartofi.

Pofta Buna!

Niciun comentariu: