05.07.2014

Piept de pui cu ciuperci sote si varza chinezeasca(Bok Choy) / Chicken breast with mushrooms and bok choy



Pentru azi va propun ceva sanatos, rapid de preparat si delicios, va garantez:)

Ingrediente pentru o portie:
1 piept de pui
2 bucati varza chinezeasca
cateva ciuperci
1-2 catei de usturoi
putin ulei de maslime
1 cubulet de unt
sare si piper









Preparare:
Puneti la fiert apa cu putina sare.
Intr-o tigaie puneti la incis putin ulei de masline. Sarati si piperati pieptul de pui, apoi il puneti la prajit in tigaie, la foc mediu. Il lasati cateva minute pe o parte, pana se rumeneste bine, apoi il intoarceti pe partea celalalta.
In timp ce pieptul de pui se prajeste, feliati ciupercile.
Cand apa incepe sa fiarba, puneti varza chinezeasca si lasati la fiert 1 minut, apoi le scurgeti de apa.
Dupa ce pieptul de pui este gata, il scoateti din tigaie.
In tigaia in care s-a facut pieptul, puneti un cubulet de unt, aruncati ciupercile, presarati putina sare si le sotati 2-3 minute, apoi adaugati 1-2 catei de usturoi pisati si varza chineasca si mai lasati un minutel asa incat aromele sa se intrepatrunda..
Asezati pe farfurie ciupercile si varza, peste puneti pietul de pui feliat, iar peste pui turnati sosul ramas in tigaie.....o bunatate, simplu de facut, aromat .....yummy:)


Pofta Buna!!

Niciun comentariu: